Wave, Tidal & Wind Solutions

Tidal Wave Energy staat voor getijdenenergie. Energie die ontstaat uit het natuurlijke proces van Eb en Vloed. Tidal  Wave Solutions is de nieuwe multi massa energie die zowel levert als bijdraagt. Blue Motion Energy kan met trots zeggen dat zij een technologie ontwikkeld hebben die niet alleen neemt maar ook terug geeft. Onze technologie draagt bij aan het verbeteren van de natuurlijke water kwaliteit. De zuurstof die onze technologie in het water brengt, draagt mede bij aan het  natuurlijke zuivering van het water. 

Think Blue, and Sea the Future.

Golfenergie is een energie soort die ontstaat door circulatie van waterdeeltjes door wind over het oppervlak. Deze energie is naast getijdenenergie (eb & vloed) een natuurlijke en onuitputtelijke energiebron

Blue Motion Energy technologie maakt het mogelijk om met 1 turbine gelijktijdig zowel getijden, alsmede golf, alsmede wind energie op te vangen.

De technologie van Blue Motion Energy is onder licenties te verkrijgen. Daarin ondersteunen wij in alle facetten op het gebied van bouw, implementatie en distributie. Tevens is ons team gespecialiseerd in het onderhouden en uitzetten van subsidietrajecten en duurzaamheid funds. Ontwikkeling is voor Blue Motion Energy enorm belangrijk. Onze technologie staat continue onder monitoring zodat we kunnen verbeteren en beter aansluiten op de behoeftes van vandaag ten dag.

Translate »